Lediga tjänster hos Elecosoft  
Elecosoft

Lediga tjänster

Vi tror på framtiden. Hela Elecosofts affärside bygger på att hjälpa företag att forma morgondagens miljöer, och göra det så hållbart och effektivt som möjligt.
Idag är vi närmare 80 anställda över hela landet och har fyra större lokalkontor, Stockholm, Växjö, Göteborg, Umeå, samt huvudkontor i Skellefteå. Du kan vara en del vår framtid, och Elecosoft kanske ett spännande steg i din fortsatta utveckling. Nedan kan du läsa om våra lediga tjänster:
Jobba hos oss

Vi söker en ny medarbetare till vårt Staircon scrumteam

Elecosoft är ledande inom IT-verktyg anpassade för bygg- och installationsbranschen i Sverige. Organisatoriskt ingår Elecosoft i brittiska Elecosoft plc. Företaget sysselsätter tvåhundra personer fördelat på kontor i Sverige, Storbritannien, Tyskland, Belgien och Nederländerna.

Tjänst inom support och test
Vi söker nu en person som kan arbeta med både support och som medlem i ett av våra scrum team. Fokus i denna tjänst ligger på vår produkt Staircon – en mjukvaruprodukt för design och produktion av trappor.

Support
Jobbet innebär kundkontakter i olika skeden, främst i syfte att ge användarsupport. Användarsupporten sker både via mail, direktuppkoppling och telefon. Ett genuint intresse för kundens produktion och förmåga till strukturerad problemlösning är ovärderliga i arbetet med att hjälpa våra användare i deras arbete.

Test
Tjänsten innebär också att vara medlem i Staircons scrum team. I scrum teamet kommer arbetet till största del att vara kravspecifikation och test.

Staircon
Staircon är en programvara för design och produktion av trätrappor med användare över hela världen. Support och utveckling görs i Skellefteå/Umeå.

Kvalifikationer
Grundkrav: Någon form av utbildning inom mjukvaruutveckling eller motsvarande. Alternativt någon form av annan teknisk utbildning. God kommunikationsförmåga på svenska och engelska.
Meriterande: Erfarenhet från arbete med mjukvarusupport, mjukvaruutveckling eller mjukvarutest. Erfarenhet från snickeribranchen eller CNC-tillverkning.

Tjänsten är ett vikariat på 1 år, men om vi och du hittat rätt finns möjlighet till en framtid inom Elecosoft koncernen.

Ansökan sker till Kenneth Schönfeldt via mail. Frågor kring tjänsten besvaras av Kenneth.

kenneth.schonfeldt@elecosoft.se
010-130 87 00

Testare till nästa generations IT-lösningar

// ]]>.

 
Skriv ut sidan
 

Följ oss

Facebook

userforum
Träffa oss på något av våra kundevent i maj och juni

Bild: Från vår användarträff för DDS-CAD i april. I maj och juni anordnar vi kundevent där vi pratar om framtidens programvaror för bygg- och installationsbranschen. Den 25 maj finns vi […]

 
 
 
http://www.elecosoft.se/ http://www.elecosoft.se/wp/wp-content/themes/consultectema