Lediga tjänster

Elecosoft är ledande inom IT-verktyg anpassade för bygg- och installationsbranschen. Våra programvaror och tjänster bidrar till förenklade processerna kring planering, kalkylering, design, projektering och uppföljning. Idag är vi närmare 70 anställda över hela landet och har fyra lokalkontor, Stockholm, Växjö, Göteborg, Umeå, samt huvudkontor i Skellefteå. Du kan vara en del vår framtid, och Elecosoft kanske ett spännande steg i din fortsatta utveckling. Nedan kan du läsa om våra lediga tjänster:

Utvecklare Staircon

Vi söker en person som ska arbeta med utvecklingen av vår produkt Staircon – en programvara för design och tillverkning av trappor. Staircon är i kraftig tillväxt och används av hundratals kunder runt om i världen.

Dina arbetsuppgifter

På Elecosoft kommer du att ingå i ett SCRUM-team som gemensamt arbetar med utveckling av en programvarusvit för design och produktion av trappor. Idag består den av en CAD-del för design, en CAM-del för produktion och en web-applikation för visualisering och beställning av trappor. En viktig uppgift kommer att vara att designa och utveckla nästa generation av vår CAD-programvara.

För att trivas med att utveckla Staircon tror vi därför att det är viktigt att du har ett intresse av 3D-grafikprogrammering och/eller CAD/CAM-programvaror.

Utveckling och support av Staircon bedrivs i Skellefteå där större delen av ditt framtida kontaktnät finns. Vi har även återförsäljare och kollegor i andra länder som du i den här tjänsten kommer att kommunicera med.

Vi söker dig som

  • Är en teknisk utvecklare med kompetens inom GUI-utveckling och förmåga att visualisera objekt i 3D.
  • Har förmåga att utföra strukturerad design
  • Kan driva och slutföra utvecklingspunkter
  • Har kompetens inom C# och C++
  • Gärna erfarenhet av web-programmering (HTML, TypeScript/JavaScript, Angular etc)

Meriterande är om du har matematisk begåvning med kunskap inom linjär algebra, matriser, vektorer och sök- och optimeringsalgoritmer. Har du dessutom tidigare erfarenhet och kunskap inom utveckling av CAD-programvara ses detta som mycket meriterande.

Vi jobbar i tvärfunktionellt team, du kommer att lösa uppgifter tillsammans med andra utvecklare och supportpersonal som representerar användarna. Som person tycker du om att dra nytta av andras kunskaper samtidigt som du delar med dig av dina egna, för att som team uppnå bästa möjliga resultat.

Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Övrig information
Placeringsort Skellefteå

Kontakt:

Vid frågor om tjänsten, företaget etc. Kenneth Schönfeldt via mail.
kenneth.schonfeldt@elecosoft.com

Ansökan:

Utvärdering och intervjuer sker löpande. Märk din ansökan med tjänsten du är intresserad av.
Skicka in din ansökan till Kenneth Schönfeldt via mail.
kenneth.schonfeldt@elecosoft.com