Lediga tjänster

Vi tror på framtiden. Hela Elecosofts affärside bygger på att hjälpa företag att forma morgondagens miljöer, och göra det så hållbart och effektivt som möjligt. Idag är vi närmare 80 anställda över hela landet och har fyra större lokalkontor, Stockholm, Växjö, Göteborg, Umeå, samt huvudkontor i Skellefteå. Du kan vara en del vår framtid, och Elecosoft kanske ett spännande steg i din fortsatta utveckling. Nedan kan du läsa om våra lediga tjänster:

.NET-utvecklare

Elecosoft är ledande inom IT-verktyg anpassade för bygg-, anläggnings- och installationsbranschen. Idén bakom företagets tjänster och program är att de ska förenkla processerna kring planering, kalkylering, design, projektering och uppföljning. Företaget har idag cirka 80 anställda med kontor utspridda över Sverige och Europa.

.NET-utvecklare
Vi söker en ny medlem till vårt team som jobbar med utveckling av produkten Bidcon. Vi på Elecosoft utvecklar egna programvaror och våra produkter har en stor marknadsandel i Sverige, vi siktar också på att öka antalet kunder i Europa.

Dina arbetsuppgifter
I Bidcon-teamet är du delaktig i att utveckla produkten mot att göra det enklare för våra kunder att snabbt skapa tillförlitliga kalkyler för sina byggprojekt, men också för våra återförsäljare ute i världen att lansera ett nytt kalkylprogram.
Du kommer att vara delaktig både i utformningen av produkten samtidigt som du bidra till att utveckla vårt arbetssätt. För oss är det viktigt med ett stort engagemang, lyhördhet och respekt för varandra.
Bidcon är idag en Windows-produkt som är byggd med .NET. Den behöver hantera mycket data på ett snabbt och effektivt sätt samt även byggritningar i viss utsträckning. En viktig utmaning framåt är att anpassa Bidcon för en marknad utanför Sverige samtidigt som vi göra det enklare för våra kunder att använda Bidcon. Vi tittar också på att komplettera med nya molntjänster – att ha webbaserade tjänster som ett komplement till produkten.
Utveckling och support av Bidcon bedrivs i Skellefteå så här sitter större delen av dina framtida kollegor. Vi har även återförsäljare och kollegor i andra länder som du i den här tjänsten kommer att kommunicera med.

Vi söker dig som:

  • Tycker om program- och produktutveckling
  • Har erfarenhet av att jobba nära användare och med metoder som uppmuntrar till samarbete
  • Har relevant eftergymnasial utbildning
  • Har erfarenhet av utveckling i t.ex. C#, .Net, SQL
  • Har erfarenhet av agila arbetssätt och gärna testautomation

Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Övrig information
Placeringsort: Skellefteå

Kontakt och ansökan
Skicka in din ansökan eller ställ frågor om tjänsten till Fredrik Pantze.
Tel: 0910-21 55 14, Mobil: 070-226 74 80
fredrik.pantze@elecosoft.se

Utvärdering och intervjuer sker löpande.
Märk gärna din ansökan med tjänsten du är intresserad av.

Säljare Memmo

Elecosoft är ledande inom IT-verktyg anpassade för bygg-, anläggnings- och installationsbranschen. Idén bakom företagets tjänster och program är att de ska förenkla processerna kring planering, kalkylering, design, projektering och uppföljning. Företaget har idag cirka 80 anställda med kontor utspridda över Sverige och Europa.

Säljare – Memmo, en helt ny SaaS-lösning för projekthantering
Vi tror på framtiden. Hela Elecosoft’s affärside bygger på att hjälpa företag att forma morgondagens miljöer, och göra det så hållbart och effektivt som möjligt. Du kan vara en del vår framtid och Elecosoft ett spännande steg i din fortsatta utveckling. Just nu söker vi en säljare som ska vara en viktig pusselbit i introduktionen av en helt ny produkt på vår hemmamarknad Sverige!

Har du tidigare arbetat med telemarketing och sälj? Har du dessutom varit riktigt bra på det du gjort? Då tror vi att det här kan vara ett spännande nästa steg i din karriär! Du kommer att får ett mycket tydligt ansvar och du kommer att få en utmanande budget. Men också en möjlighet att växa in i ett satsande tillväxtföretag i ett spännande skede när vi introducerar projekthanteringsprogrammet Memmo.

Vad behöver du kunna och ha med dig?
Det är en fördel om du har någon form av bakgrund inom byggbranschen eller har jobbat med projektledning/projektstyrning. Men det är inte ett absolut måste. Vi lär dig allt du behöver veta om produkten. Det allra viktigaste är ditt driv och ditt engagemang. Din egen vilja att prestera och leverera resultat – det är nyckeln till framgång i den här rollen. Vi ser gärna att du har jobbat med sälj tidigare, helst via telefon/webbdemos då det är ett hantverk i sig. Det är viktigt att du är riktigt vass på att kommunicera och har en god förmåga knyta kontakter. Det är också viktigt att du är förtroendeingivande och agerar långsiktigt i din säljapproach. För på Elecosoft är kundrelationen mycket långsiktig och vi är både måna om – och stolta över alla våra kunder. Långsiktighet och hög kundservice är nyckelbegrepp hos oss.

För att lyckas riktigt bra i den här utmaningen bör du dessutom ha ett starkt eget driv, vara tävlingsinriktad, envis samt ha goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Och som redan nämnt så har du tidigare erfarenhet av telemarketing, telefonförsäljning eller liknande är det ett stort plus.

För rätt sökande kan det här vara en lysande möjlighet att ta plats i ett framtidsföretag med ett starkt varumärke som växer på många marknader – både i Sverige och internationellt!

Övrig information
Placeringsort: Skellefteå

Kontakt och ansökan
Skicka in din ansökan eller ställ frågor om tjänsten till Anders Karlsson.
Tel: 0910-21 55 39, Mobil: 070-620 27 57
anders.karlsson@elecosoft.se

Utvärdering och intervjuer sker löpande.
Märk gärna din ansökan med tjänsten du är intresserad av.