Lediga tjänster

Elecosoft är en stark aktör inom programvaror för bygg- och installationsbranschen. Våra programvaror och tjänster bidrar till förenklade processerna kring planering, kalkylering, design, projektering och uppföljning. Idag är vi närmare 70 anställda över hela landet och har fyra lokalkontor, Stockholm, Växjö, Göteborg, Umeå, samt huvudkontor i Skellefteå. Du kan vara en del vår framtid, och Elecosoft kanske ett spännande steg i din fortsatta utveckling. Nedan kan du läsa om våra lediga tjänster:

Certifierad_2023_2024_SVE_feb

Teknisk support Staircon

Vi söker en person till vårt affärsområde Staircon som ska arbeta med teknisk support, installation och test av vår produkt Staircon, som är en programvara för design och produktion av trappor. I tjänsten ingår att genomföra utbildningar och installationer, utföra databasanpassningar för kunder, besvara användarfrågor, utreda användarsupport med mera. Mycket av kontakten med kunder (från hela världen) och återförsäljare sker via mail, uppkoppling via web och telefon. Du får också möjligheten att resa i tjänsten.

Utveckling och support av Staircon bedrivs i Skellefteå där större delen av dina kollegor har sitt arbetsställe. Men vi har även återförsäljare och kollegor i andra länder som du i den här tjänsten kommer att samarbeta och kommunicera med.

Vem är du?

  • Kanske har du tidigare arbetat med teknisk support eller har en bakgrund som CNC-operatör, systemtekniker el liknande med några års arbetslivserfarenhet?
  • Du är teknikintresserad, nyfiken och gillar att utforska nya områden för att bredda din kompetens.
  • Du har hög social förmåga och trivs med att arbeta i grupp där du tillför energi och glädje till teamet. Du tar också stort eget ansvar för att fullfölja dina åtaganden.
  • Du uttrycker dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska. Ytterligare språkkunskaper ser vi som meriterande
  • Du ser resande i tjänsten som en krydda i tillvaron och uppskattar möten med nya individer och kulturer.

Gillar du att jobba med strukturerad problemlösning? Vill du ingå i ett engagerat team som tillsammans löser komplexa uppgifter? Är du intresserad av att lära dig om våra kunders produktion och hjälpa dem använda Staircon CAD och CAM programvara för trapptillverkning? Är du nyfiken på att jobba i en internationell miljö? Blir du lockad av frågorna ovan kan du vara rätt person för det här jobbet!

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2023-08-28 men vänta inte med din ansökan då intervjuer och urval sker fortlöpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång.
Ange följande referens när du ansöker: Teknisk support Staircon.

Placeringsort
Skellefteå

Ansökan
Gå till ansökan genom att klicka här.

Kontakt
Vid frågor om tjänsten eller företaget kontakta Magnus Johansson för mer information.
Telefon: +46 (0) 10-130 87 00

Fullstackutvecklare

Nu söker vi ytterligare utvecklare till vår utvecklingsavdelning. Vi håller på att bygga upp ett nytt team och behöver förstärka teamet med ytterligare kompetens. Därför är vi intresserade av dig som är fullstackutvecklare och sugen på något nytt.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att delta i arbetet med att vidareutveckla vårt kalkylprogram Bidcon som används i bygg-, anläggnings-, och installationsbranschen. Förutom funktioner för att ta fram kalkyler finns även en klimatmodul som innehåller stöd för klimatdeklarationer och kalkyler för klimatpåverkan, ett område där vi ligger i framkant. Du kommer att ingå i ett team av utvecklare och tillsammans med dina kollegor tar du fram förslag på lösningar för ny funktionalitet. Vi arbetar ofta i dialog med våra kunder för att förstå vilka önskemål som finns och vad vi ska prioritera. Tillsammans med våra andra utvecklingsteam, i Sverige och Storbritannien, arbetar vi för att se till att våra produkter fungerar bra tillsammans. På Elecosoft kommer du att ha möjlighet att medverka i olika delar av arbetet och ha kontakt med kollegor som arbetar i hela produktlivscykeln, från sälj till support och underhåll. Det innebär också att du har möjlighet att växla mellan uppgifter över tid. Just nu ligger vårt fokus på utveckling av webapplikationen av programmet, men vi lägger också vikt vid att se till att vår desktop-version håller jämna steg med utvecklingen. Det innebär att det finns möjlighet att få arbeta i olika teknologier.

Vem är du?

  • Du har förmodligen en högskoleutbildning och viss erfarenhet av att arbeta med systemutveckling. Gärna Frontend Blazor eller andra ramverk samt Backend .Net, C#, SQL och REST API:er, samt Windows Forms.
  • Du är teknikintresserad och gillar att utforska nya områden för att bredda din kompetens.
  • Du trivs med att arbeta i grupp och bidrar till energin och glädjen i teamet . Du tar ansvar för att fullfölja dina åtaganden och är nyfiken på nya lösningar och kommer att bidra till företagets framgångar.
  • Du kan diskutera tekniska lösningar på engelska.

Att vara utvecklare på Elecosoft

Att vara utvecklare på Elecosoft innebär att vara en del av ett team som arbetar för att ständigt utveckla våra programvaror. Du har frihet att välja och föreslå lösningar på de uppgifter som ska lösas. Du har en arbetsplats på något av våra kontor men kan också välja att jobba hemma eller på distans delar av tiden. Tillsammans försöker vi hitta vägar att utveckla såväl våra produkter som medarbetare. Känner du dig redo för en ny utmaning, tveka inte att ta kontakt.

Ansökan

Utvärdering och intervjuer sker löpande. Gå till ansökan genom att klicka här.

Kontakt

Vid frågor om tjänsten eller företaget så kontakta Peter Markgren för mer information.
Mail: peter.markgren@elecosoft.se
Telefon: +46 (0)910-21 55 11