Lediga tjänster

Vi tror på framtiden. Hela Elecosofts affärside bygger på att hjälpa företag att forma morgondagens miljöer, och göra det så hållbart och effektivt som möjligt. Idag är vi närmare 80 anställda över hela landet och har fyra större lokalkontor, Stockholm, Växjö, Göteborg, Umeå, samt huvudkontor i Skellefteå. Du kan vara en del vår framtid, och Elecosoft kanske ett spännande steg i din fortsatta utveckling. Nedan kan du läsa om våra lediga tjänster:

Utvecklare Staircon

Elecosoft är ledande inom IT-verktyg anpassade för bygg- och installationsbranschen. Idén bakom företagets tjänster och program är att de ska förenkla processerna kring planering, kalkylering, design, projektering och uppföljning. Företaget har idag cirka 80 anställda med kontor utspridda över Sverige och Europa.

Vi söker en person som ska arbeta med utvecklingen av vår produkt Staircon – en mjukvaruprodukt för design och tillverkning av trappor. Staircon är i kraftig tillväxt, produkten används av hundratals kunder runt om i världen som idag hanteras av en global sälj- och supportorganisation. Vi utökar nu denna organisation med en ny tjänst till vårt kontor i Skellefteå.

Dina arbetsuppgifter

På Elecosoft kommer du att ingå i ett SCRUM-team som gemensamt arbetar med utveckling av en programsvit för design och produktion av trappor. Idag består den av en CAD-del för design, en CAM-del för produktion och en web-applikation för visualisering och beställning av trappmodeller. För att trivas med att utveckla Staircon är det därför viktigt att du har ett intresse av 3D-grafikprogrammering och/eller CAD/CAM-mjukvaror.

Utveckling och support av Staircon bedrivs i Skellefteå så här sitter större delen av ditt framtida kontaktnät. Men vi har även återförsäljare och kollegor i andra länder som du i den här tjänsten kommer att kommunicera med.

Vi söker dig som:

  • Är en teknisk utvecklare med kompetens inom GUI-utveckling och förmåga att visualisera objekt i 3D.
  • Har förmåga att utföra strukturerad design
  • Kan driva och slutföra utvecklingspunkter
  • Har kompetens inom C# och C++
  • Har erfarenhet av web-programmering (HTML, TypeScript/JavaScript, Angular etc)

Vi tror att du har matematisk begåvning med kunskap inom linjär algebra, matriser, vektorer samt sök- och optimeringsalgoritmer. Det är meriterande om du har erfarenhet och kunskap inom utveckling av CAD-program.

Vi jobbar i tvärfunktionellt team där du kommer att lösa uppgifter tillsammans med andra utvecklare och support personal som representerar användarna. Som person tycker du om att dra nytta av andras kunskaper samtidigt som du delar med dig av dina egna, för att som team uppnå bästa möjliga resultat.

Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Övrig information
Placeringsort: Skellefteå

Kontakt
Vid frågor om tjänsterna, företaget etc. kontakta Kenneth Schönfeldt för mer information,
+46(0) 910 21 55 65
kenneth.schonfeldt@elecosoft.se

Ansökan
Utvärdering och intervjuer sker löpande.
Skicka in din ansökan till Kenneth Schönfeldt.
kenneth.schonfeldt@elecosoft.se
Märk gärna din ansökan med tjänsten du är intresserad av.

Utvecklare Bidcon (2 platser)

Elecosoft är ledande inom IT-verktyg anpassade för bygg- och installationsbranschen. Idén bakom företagets tjänster och program är att de ska förenkla processerna kring planering, kalkylering, design, projektering och uppföljning. Företaget har idag cirka 80 anställda med kontor utspridda över Sverige och Europa.

Vi har under en lång och framgångsrik resa etablerat oss som en ledande aktör i Sverige. Nu har vi tagit nästa stora kliv och börjat introducera våra lösningar i Europa. Samtidigt som vi ska generationsväxla en del lösningar för att spetsa vårt erbjudande. Det har ökat trycket rejält på vår utvecklingsorganisation och på våra agila SCRUM-team som nu behöver DIG.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker två stycken systemutvecklare till vårt Bidcon-team. Som systemutvecklare hos Elecosoft kommer du ingå i utvecklingsteamet för vår kalkylplattform Bidcon, ett Windows baserad program som utvecklas i .NET. Programmet samlar alla discipliner inom entreprenad och installation under ett paraply och kommer inom kort att ersätta samtliga kalkylprogram hos oss.Du kommer att arbeta som systemutvecklare, och ingå i vårt agila utvecklingsteam där vi utvecklar Bidcon. Teamet är idag utspritt på flera orter. I arbetet ingår förutom systemutveckling även utvecklarsupport mot våra medarbetare och kunder.

Erfarenhet
Vi tror att du är högskoleutbildad med kompetens och erfarenhet inom .NET, C# och SQL. Eller alternativt HTML, JavaScript, UI design, Webserverhantering.

Det är meriterande om du tidigare arbetat med Microsoft Visual Studio, Team Foundation Server och SCRUM.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, hur du kommer att passa in hos oss och hur vi kommer att matcha dina förväntningar avseende ett roligt, utmanande jobb – och på en bra arbetsgivare.
Som teammedlem i vårt agila utvecklingsteam trivs du bra med att arbeta i grupp och tillför energi och glädje till teamet. Du tar ansvar för att fullfölja dina åtaganden och är nyfiken på nya lösningar. Listan över dina övriga egenskaper innehåller förmodligen ord som: innovativ, effektiv, analytisk, lyhörd och socialt begåvad. Då passar du perfekt i våra team av engagerade utvecklare. Vi tror också att du i och med ditt intresse för teknik och utveckling, aktivt håller dig uppdaterad med vad som händer i omvärlden gällande nya tekniker.

Övrig information
Placeringsort: Skellefteå

Kontakt
Vid frågor om tjänsterna, företaget etc. kontakta Anders Karlsson för mer information,
+46 70 620 27 57,
+46(0) 910 21 55 39
anders.karlsson@elecosoft.se

Ansökan
Skicka in din ansökan till Anders Karlsson.
anders.karlsson@elecosoft.se
Märk gärna din ansökan med den tjänst du är intresserad av.