Lediga tjänster

Vi tror på framtiden. Hela Elecosofts affärside bygger på att hjälpa företag att forma morgondagens miljöer, och göra det så hållbart och effektivt som möjligt. Idag är vi närmare 80 anställda över hela landet och har fyra större lokalkontor, Stockholm, Växjö, Göteborg, Umeå, samt huvudkontor i Skellefteå. Du kan vara en del vår framtid, och Elecosoft kanske ett spännande steg i din fortsatta utveckling. Nedan kan du läsa om våra lediga tjänster:

Säljare Memmo

Elecosoft är ledande inom IT-verktyg anpassade för bygg-, anläggnings- och installationsbranschen. Idén bakom företagets tjänster och program är att de ska förenkla processerna kring planering, kalkylering, design, projektering och uppföljning. Företaget har idag cirka 80 anställda med kontor utspridda över Sverige och Europa.

Säljare – Memmo, en helt ny SaaS-lösning för projekthantering
Vi tror på framtiden. Hela Elecosoft’s affärside bygger på att hjälpa företag att forma morgondagens miljöer, och göra det så hållbart och effektivt som möjligt. Du kan vara en del vår framtid och Elecosoft ett spännande steg i din fortsatta utveckling. Just nu söker vi en säljare som ska vara en viktig pusselbit i introduktionen av en helt ny produkt på vår hemmamarknad Sverige!

I rollen ingår främst; leadsgenerering (i tätt samarbete med marknadsavdelningen), försäljning via webb/telefon och interna uppdrag som rör produkten.
– Rollen kommer till stor del att formas utifrån den person som får tjänsten.


Vad behöver du kunna och ha med dig?

Det är en fördel om du har någon form av bakgrund inom byggbranschen eller har jobbat med projektledning/projektstyrning. Men det är inte ett absolut måste. Vi lär dig allt du behöver veta om produkten. Det allra viktigaste är ditt driv och ditt engagemang. Din egen vilja att prestera och leverera resultat – det är nyckeln till framgång i den här rollen.

Vi ser gärna att du har jobbat med sälj tidigare, helst via telefon/webbdemos då det är ett hantverk i sig. Det är viktigt att du är riktigt vass på att kommunicera och har en god förmåga knyta kontakter. Det är också viktigt att du är förtroendeingivande och agerar långsiktigt i din säljapproach. För på Elecosoft är kundrelationen mycket långsiktig och vi är både måna om – och stolta över alla våra kunder. Långsiktighet och hög kundservice är nyckelbegrepp hos oss.

För att lyckas riktigt bra i den här utmaningen bör du dessutom ha ett starkt eget driv, vara tävlingsinriktad, envis samt ha goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Och som redan nämnt så har du tidigare erfarenhet av telemarketing, telefonförsäljning eller liknande är det ett stort plus.

För rätt sökande kan det här vara en lysande möjlighet att ta plats i ett framtidsföretag med ett starkt varumärke som växer på många marknader – både i Sverige och internationellt!

Övrig information
Placeringsort: Skellefteå

Kontakt och ansökan
Skicka in din ansökan eller ställ frågor om tjänsten till Julia Hedlund.
Tel: 0910-21 55 59, Mobil: 070-37 88 530
julia.hedlund@elecosoft.se

Utvärdering och intervjuer sker löpande.
Märk gärna din ansökan med tjänsten du är intresserad av.