Elecosoft på Nordbygg

Header Annons


Återigen ett jämnt årtal och dags för Nordbygg. Som vanligt kommer vi att finnas på plats för att visa våra programvaror för byggbranschen. Förutom uppgraderingar och funktionsförbättringar i programmen har vi även tre större nyheter att visa under mässan. Dessa kan ni läsa om nedan.

Varmt välkomna att i förväg anmäla intresse, eller besök oss spontant under mässan i någon av våra montrar (A09:01 & C03:12). Om ni inte har möjliget att besöka mässan visar vi er gärna programmen vid en annan tidpunkt.

 

Nyhet!
Miljöberäkningar i kalkylen

En kalkyl innehåller alla miljöpåverkande resurser samt dess mängder. Därför har vi i samarbete med Tyréns tagit fram en parameter för miljöpåverkan i vårt kalkylprogram Bidcon.Tilläggsmodulen för miljöberäkningar möjliggör ett enkelt sätt att illustrera och kalkylera miljöpåverkan. Genom att använda kalkylmotorn i Bidcon kan man gruppera, strukturera, vrida och vända på kalkylen utifrån parametern miljö. Med en ny parameter kan man också jämföra tid, kostnad och miljöpåverkan vilket blir mer och mer intressant inom byggbranschen.

Kom och se miljöberäkningar i monter C03:12:
Onsdag 6/4
Torsdag 7/4

Nyhet!
Kom och se våra BIM-lösningar

Inom byggbranschen talas det mer och mer om BIM. Vi på Elecosoft är medlemmar i BIM Alliance och arbetar aktivit med att utveckla BIM i våra produkter. Idag finns BIM som tilläggsmodul både till kalkylprogrammet Bidcon och planeringsprogrammet Powerproject.

På mässan kommer vi att demonstrera hur dessa moduler fungerar på torsdag(7/4) och fredag(8/4).

Nyhet!
Nya funktioner och nytt utseende av vårt populära
kalkylprogram Bidcon

En ny upplaga av kalkylprogrammet Bidcon finns nu på marknaden. Programmet passar den som arbetar inom bygg, anläggning, el och VS.

På mässan kommer vi att demonstrera nyheterna i Bidcon alla dagar 5/4-8/4.

 

Förutom ovan nämnda aktiviteter kommer vi givetvis även att demonstrera våra andra program och dess nyheter på mässan.

 

Varmt välkomna att besöka oss i monter A09:01 & C03:12!