Integrationer i Memmo

Memmo utvecklas tillsammans med våra kunder

Elecosofts senaste generation av projekthanteringsverktyg, Memmo, utvecklas och uppdateras ständigt med ytterligare nya funktioner och Therese Malm, produktledare på Elecosoft berättar:

– Det finns många nyheter i Memmos senaste uppdatering och de användarna kommer ha störst nytta av är främst integrationen till Microsoft Office 365. Den innebär att man smidigt, via Office Online, kan redigera och spara filer automatiskt i Memmo.
– Vi har även skapat en integration till vårt kalkylprogram Bidcon. Nu kan man knyta en kalkyl från Bidcon till ett Memmo-projekt och där hantera ÄTA. Kostnaderna kommer då att visas i Memmo. Smidigt eller hur, säger Therese.

Förutom detta så har Elecosofts utvecklingsteam även arbetat med funktioner för att underlätta övergången mellan Sitecon och Memmo samt att förbättra användarupplevelsen.

– Vi har redan påbörjat nästa steg i utvecklingen av Memmo och vi kommer under våren presentera funktioner som exempelvis en web viewer för Bidcon-kalkyler samt integrationer med ekonomisystem, avslutar Therese.

 

Läs mer om Memmo!