Blubeam Revu är ett välkänt program inom design- och byggbranschen för att skapa, redigera, markera och samarbeta i PDF-filer.
I programmet hanterar ni era ritningar, planer och dokument på ett smartare sätt.

Om du gör dina kalkyler i Bidcon kan du smidigt göra en mängdimport från Blubeam vilket förenklar och effektiviserar ditt kalkylarbete. Klicka på bilden till höger för att se hur du arbetar med Bidcon och Bluebeam tillsammans.

Testa Bluebeam

Ett program med PDF-baserade markerings- och mätverktyg

Beräkning av resursbehov

Exakta material- och kostnadsberäkningar är avgörande för att skapa konkurrenskraftiga anbud – och göra dina projekt lönsamma. Mätverktygen i Revu hjälper dig att beräkna projektomfattningen och ta fram ett starkare anbud – vilket ger dig en konkurrenskraftig fördel.

Dokumenthantering

Med Blubeam Revu kan du samla och organisera alla mappar och filer för ett projekt på ett ställe så att alla i projektteamet enkelt kan komma åt, ladda upp och granska de senaste dokumenten.

Ritnings- och dokumenthantering

De dynamiska dokumentverktygen gör det enkelt att hantera och dela den mest aktuella uppsättningen ritningar med projektpartner på kontoret och byggarbetsplatsen.

Underlagsgranskning

Revu förenklar underlag med effektiva verktyg för markering och redigering som integreras sömlöst i många dokumenthanteringssystem så att ditt projekt flyter på.

 

Samgranskning

Bluebeam Revu påskyndar samgranskningar genom att ge projektpartner möjlighet att göra markeringar och samarbeta på samma dokument i realtid eller när det passar dem.

Anslag av informationsförfrågan

Bluebeam Revu håller dina dokument tydliga och organiserade med smarta verktyg för markeringar, hyperlänkar och visualisering, vilket hjälper dig hålla tidsplanen för projektet.

Besiktningsprocess

Genom att sortera och sammanfatta besiktningsobjekt på ritningar hjälper Revu projektteam att uppnå 90% genomförandegrad på den första efterkontrollen.

Kvalitetssäkring/kvalitetskontroll

Med markerings- och samarbetsverktygen i Bluebeam Revu blir dina kvalitetsgranskningar snabbare och mer exakta.

Smidig mängdimport till Bidcon – förenklar ditt kalkylarbete

 

  • Mängda i Bluebeam Revu

    Använd de effektiva markerings- och mätverktygen för mängdning i Bluebeam Revu.

  • Exportera mängddata till Bidcon

    Exportera enkelt dina mängdningar från Bluebeam Revu till Bidcon så får du enkelt med alla delar som behövs för installationen. (Modulen mängdimport krävs)

  • Färdigställ kalkylen

    I Bidcon kan du knyta dina mängder till recept i vår gedigna databas och enkelt ta fram en kalkyl med rätt pris och material.

Utbildningar – få ut mer av dina program

Vi erbjuder utbildning i alla våra programvaror för att du snabbt ska lära dig programmet och få ut mesta möjliga av din investering.

För Bluebeam erbjuder vi företagsanpassade utbildningar och webbutbildningar.

Installation

Bluebeam Revu kan köpas på Perpetual Licence eller som en Open Licence med årsabonnemang.

Elecosoft är en återförsäljare av Bluebeam