Tenwin Order – effektivare fakturaunderlag

Systemet Tenwin Order fungerar lika bra tillsammans med Tenwin Faktura som helt fristående. Här finns register för att hantera kunduppgifter, materialkostnad och övriga kostnader m m.

Bra överblick

Tillsammans med Tenwin Faktura kan du med Tenwin Order underlätta arbetet med att skapa dina fakturor. Genom att registrera det material du använt på ordern kan du sedan föra över den till faktura. I programmet får du dessutom en mycket bra överblick över dina arbetsordrar. Finns det flera ordrar på samma kund kan dessa föras över till en samlingsfaktura. Det är möjligt att bara plocka vissa rader på en order som skall skickas över till en faktura. Systemet har flera utskriftsval, med möjlighet att företagsanpassa layouterna.

Skapa fakturaunderlag

Tenwin Order är även ett mycket effektivt system för att t ex skapa fakturaunderlag direkt ute hos kunden. Genom att installera programmet på en bärbar dator och läsa in de grossistprislistor du vill använda i artikelbanken säkerställer du att dina fakturaunderlag prissätts med önskad prisnivå. På detta sätt slipper du leta priser och prissätta fakturorna på kvällar och helger. Du skriver bara ut de fakturaunderlagen du skapat med en enkel kapptryckning när du kommer på kontoret.