Air-Site är ett superföretag

För andra året i rad hamnade Air-Site AB på Veckans Affärers lista över ”Superföretag”. Definitionen är ”bolag som gör allt rätt”. I år klarade totalt 442 de tufft satta kriterierna vilket är mindre än en procent av de cirka 50 000 svenska företag som omsätter mer än 10 miljoner kronor per år.

 

Air‐Site AB är ett kompetensföretag inom VVS och ventilation. Med sina innovationer, nytänkande och kvalitativ produktutveckling skapar de effektiva och energibesparande lösningar för sina kunder.

Under 2013 fick Elecosoft i uppdrag att bygga ett aggregatvalsprogram åt Air-Site AB. Det vill säga ett system för konfigurering och beräkning av värmeväxlare i ventilationen. Programmet är byggt på en ny plattform i .NET och har varit ett mycket intressant uppdrag för Elecosoft. I samband med Nordbygg i våras hade programmet release.

– För oss har detta varit ett viktigt samarbete. Innan hade vi jämfört olika aktörer för uppdraget och Elecosoft passade bäst. Aggregatvalsprogrammet har varit prioriterat att ta fram eftersom det är ett program som hjälper våra kunder. Jag är nöjd med slutprodukten men vi kommer att fortsätta att vidareutveckla det kontinuerligt tillsammans med Elecosoft, Tomas Nilsson VD Air-Site.

Fakta
Företag: Air-Site AB
Antal anställda: 14
Verksamhet: Tillverkare ventilationsaggregat