Tjänster som förverkligar morgondagens miljöer

Kombinationen av spetskompetens, nya perspektiv och trygga resurser gör Elecosofts tjänsteutbud extra intressant för företag med höga krav på hållbara lösningar och helhetstänkande. Vi har snart 40 års erfarenhet av arkitektur, byggprojektering, konstruktion, kalkylering och mjukvaruutveckling, och varje tjänst är skapad av experter på respektive område. Genom att dessutom samla kunskap under ett och samma tak erbjuder Elecosofts tjänsteutbud samma unika genvägar som i våra BIM-anpassade programvaror: Vi ser till både helheten och detaljerna i ditt projekt.

Idag jobbar vi lika ofta med små som stora företag. Ibland som experter på en del i ett större sammanhang, andra gånger genom att våra uppdragsgivare vill ha hjälp med kalkylering, konstruktion, systemutveckling eller projektledning för att frigöra tid och resurser till sin kärnverksamhet. Oavsett uppdrag är Elecosoft kända för sitt engagemang, sin integritet och sin förmåga att omsätta behov till trygga, kostnadseffektiva lösningar.

Vårt tjänsteutbud

Roligt att i samråd med kund anpassa DDScad

Jag har jobbat på Elecosoft i ungefär tio år. Företaget har ett trevligt arbetsklimat och möjliggör varierande arbetsuppgifter. Det är nog därför jag trivs så bra på Elecosoft. Mina arbetsuppgifter är till exempel att skapa produktionshandlingar till byggprojekt och utföra programanpassningar. Framförallt arbetar jag mot hustillverkare med prefabricerade byggelement, men andra kunder förekommer också. På Elecosoft är vi duktiga på att i samråd med kund anpassa DDScad så de snabbt kan ta fram tillverkningsritningar till sin husfabrik och kunna styra moderna produktionslinor. Eftersom det är en stor fördel för våra kunder att göra denna effektivisering, är det också roligt för mig att arbeta med det. Förutom rena tjänster arbetar jag också mycket med att supporta våra befintliga kunder i programvaran DDScad.

Urban Johansson, Civilingenjör/DDScad