Mjukvaruutveckling – speciellt för bygg- och ventilationsbranschen

Som ett viktigt komplement till de programvaror vi marknadsför erbjuder vi skräddarsydda IT-lösningar. Vi vill hjälpa dig att ta fram den bästa lösningen för just din verksamhet, allt för att den ska flyta på så effektivt som möjligt. Vi arbetar i moderna utvecklingsmiljöer med de senaste verktygen. Våra leveranser och uppdrag omfattar allt från lokala applikationer, webblösningar, webbutveckling och client/serverlösningar. Vår specialitet är utveckling av tekniska system med grafiska gränssnitt.

Branschkunskap

Elecosofts styrka ligger i vår branschkunskap. Vi kommer från branschen och kan snabbt relatera till era önskemål och förstå syfte och mål med er begäran. Dessutom har vi samlat på oss erfarenheter och kunskap inom mjukvaruutveckling i snart 40 år. Allt detta innebär att vi vet vad vi pratar om. Erfarenheten från bygg- och ventilationsbranschen och kunnandet inom ventilationsteknik och systemutveckling är en kostnadseffektiv bas för utveckling av skräddarsydda branschprogram.

Exempelvis utför vi utvecklingsuppdrag åt Aircoil, Air-Site, Dantherm Air Handling, IV Produkt och Weland. Läs mer under referenser. Vi har även lång erfarenhet av kalkylsystem, system för  och projektplanering.

Välkommen att kontakta oss för mera information om våra tjänster inom mjukvaruutveckling.