DDS-CAD utbildning

VVi erbjuder utbildningar i 3D-CAD programmet DDS-CAD för att du snabbt ska lära dig programmet och få ut mesta möjliga av din investering. Exempel på inriktningar är Arkitekt (normalt två dagar), Konstruktion (normalt två dagar), Rendering (normalt en dag). Våra kurser ges som öppna utbildningar på ett flertal platser i Sverige. Vi tillhandahåller även anpassad utbildning på ort eller distans

Grundkurs

Vi genomför ett antal så kallade klassrumsutbildningar varje år som man går i samband med inköp av programvaran eller om det finns behov för tex nyanställda att lära sig grunderna i programmet. Välkommen att ringa oss på tel 010-130 87 00 eller skicka e-post för intresseanmälan och information om aktuella kursdatum.

Fortsättningskurs

Detta är en klassutbildning som vi på Elecosoft sätter samman utifrån behov och önskemål som kommer in från er kunder. Utbildningen kan handla om rendering, mängdning, fördjupning A-/K del, tips och trix med mera. Denna utbildning hålls ca 4 gånger/år. Välkommen att ringa oss på tel 010-130 87 00 eller skicka e-post för intresseanmälan och information om aktuella kursdatum.

Företagsanpassad utbildning

Vi anpassar utbildningen helt efter dina specifika önskemål.
Företagsanpassade utbildningar kan ske i våra lokaler eller hos kund. Utbildningen sker på egen dator.

Grundpriset för en dag för 1:a deltagare: 9 190 kr
Priset för ytterligare personer vid samma tillfälle: 1 225 kr/tillkommande person
(alla priser är exkl. moms).

Vid utbildning hos kund tillkommer rese- och hotellkostnader för kursledaren.

Välkommen att kontakta oss på tel 010-130 87 00 eller skicka e-post för detaljerad offert.