Tenwin Kalkyl utbildning

Vi tillhandahåller grund- och fortsättningsutbildningar i kalkylprogrammet Tenwin Kalkyl. Dessutom håller vi kurser för ÄTA i Tenwin.

Öppen utbildning

Runt om i Sverige håller vi kurser som är öppna för alla. På sidan Kurser hos Elecosoft ser du på vilka orter och datum som vi håller våra öppna utbildningar. Varje kurs är endagars och tiderna är 09.00 till ca.16.00 om inget annat anges. För mer information om kursinnehåll klicka på länkarna längst ner till höger.

Anmälan till öppen utbildning sker senast en månad innan kursstart. Till de öppna utbildningarna kan du anmäla dig via sidan Kurser hos Elecosoft eller via e-post. Observera att anmälan sker med en (1) anmälan per person.

Pris för öppen utbildning

I priset ingår hyra av dator, utbildningsmaterial, lunch samt kaffe. Vid avbokning debiteras en administrationsavgift på 700 kronor. Om avbokning sker senare än sju dagar innan kursstart, debiteras full avgift. Överlåtelse får ske, meddela oss innan kursstart. Vi förbehåller oss rätten att ställa in vid för få anmälningar. Vi förbehåller oss även rätten att ställa in med anledning av Covid-19 om det vid tidpunkten för utbildningen anses att utbildningen inte kan ske på ett säkert sätt eller att ett genomförande går emot aktuella rekommendationer gällande smittspridning. (alla priser är exkl. moms))

Ordinarie pris för endagars öppen utbildning om inget annat anges:
  7 000 kr/deltagare

Ytterligare personer från samma företag vid samma tillfälle:
  5 100 kr/tillkommande person

Mer information

Välkommen att kontakta oss för mer information om våra öppna utbildningar.

Företagsanpassad utbildning

Vi erbjuder företagsanpassade utbildningar både för de som är nya i programmet men snabbt vill komma igång och för vana användare som vill ta nästa kliv och bli ännu effektivare. Utbildningarna hålls oftast på närmaste Elecosoftkontor, men om ni önskar finns det även möjlighet att vi kommer ut till er och hålla utbildningen där. Hur många som deltar i de företagsanpassade utbildningarna – enskilda användare, större grupper eller ett urval av nyckelpersoner – bestämmer ni själva.
Kontakta oss för mer information eller offert.

Några prisexempel, företagsanpassad utbildning

Utbildningen sker på egen dator på plats hos er eller enligt överenskommelse. Max 6-8 deltagare/dag. Ni tillhandahåller lokal och erforderlig utrustning. (alla priser är exkl. moms)

Grundpris för en dag, då ingår 1 deltagare:
  11 400 kr (kursledarens rese- och hotellkostnader tillkommer)

Priset för ytterligare personer vid samma tillfälle:
  1 520 kr/tillkommande person

Webbutbildning

En webbaserad utbildning kan ibland vara ett mycket bra alternativ eller komplement till våra klass- eller företagsanpassade utbildningar. Till exempel om ni har personalen spridd över landet eller har svårt att resa till en utbildningsort. Allt du behöver för att delta i utbildningen är en vanlig webbläsare. Hör av dig till oss för mer information och bokning.